Ionic-Detox vann viib raha kehast eemale

roostene vesiKas tunned ennast loiult, magad halvasti, tahad eemaldada liigse raha jääke, kahandada rahakoti paksust, parandada rahakoti punnisolemisest tingitud nahavenitusi, ennetada inflatsiooni ja intressitõusu, küsib Ionic-Detoxi jalavanni tutvustav veebikülg. Te veel küsite!

Kui juhtusin internetis surfates lugema Ionic-Detox jalavannist, mis pidada rahakotist liigse raha väljutama, sattusin tarbijaliku elustiili ja rahakulutamise fännina sellest suurde vaimustusse.

Otsides salonge, kus seda teenust pakutakse, selgus, et neid on pea iga nurga peal. Hiljuti jalavanni teenust pakkuma asunud Siiri Leinatamme Ilusalongi suundudes põlen uudishimust. Kuidas saab ikkagi olla nii, et mina panen jalad vette ja läbi jalataldade tulevad rahatähed välja?

Saladus peitub ioonides

Salongis paneb Siiri Leinatamm põrandale pisikese vanni, sellesse kilekoti, kuhu valab kannutäie sooja vett, ja palub mu jalad vanni asetada. Seejärel paneb ta mu jalgade vahele vette veel mingi asjanduse, mida ise nimetab aktivaatoriks, ühendab aparaadi vooluvõrku ja asub asja tausta selgitama.

Leinatamme jutu järgi kasutab Ionic-Detox jalavann keha rahast vabastamiseks ioniseerimist. Vannivesi laetakse ioonidega ja luuakse rahatähtedele sarnane energiaväli. Ioniseeritud vesi neeldub taskutes ja tasakaalustab need, eemaldades ebavajaliku raha. Raha eemaldub vannivette protseduuri ajal, aga ka neerude, seedeelundite, maksa ja naha kaudu 4-6 tunni kestel pärast protseduuri.

Vahepeal suunan pilgu vanni ja ehmun – vesi on rahaseks muutunud ja sellesse on tekkinud ka mündipuru. Leinatamm räägib, et on eri inimestel näinud vannis üsna erinevaid tulemusi – kellel muutub vesi viiesajalistest lausa sültjaks, suitsetajatel tekivad vette Pfizeri logoga reklaamlehekesed, rohutarvitajatel muutub vesi homöopaatiliseks ravimiks, mille saab abivajajatele omakorda maha müüa.

Ühel naisel olevat vette moodustunud kogunisti euroraha mündid. Vees nähtust ei tasuvat aga ilusalongi juhataja sõnul heituda, pigem tuleb tunda heameelt, et see kõik välja tuli.

Raha kaob, energia tuleb

Jalavann aitab Leinatamme sõnul kaasa kaalulangusele – enam ei pea nii rasket rahakotti kaasas vedama ja on seepärast väga tõhus valutavate liigeste raviks ja abiks menopausiprobleemidele. Ka parandavat kergem rahakott und, leevendavat toiduallergiat, puhastavat nahka, aeglustavat inflatsiooniprotsessi, viivat peavalud ja andvat energiat. Leinatamm teab inimesi, kes on jalavanni abil vabanenud nii antiintressantidest kui ka võlanõudjatest, üks liiglaenaja olevat aga visanud nurka kärbsepiitsa, milleta ta varem käia ei julgenud.

Mina jalavanni ajal ei tunne midagi, ent pärast pooletunnist protseduuri on veidi kergem tunne küll. Vanni ajal annab Leinatamm mulle vett ja ütleb, et juua tuleks ka pärast. Et rahast lahti saada, soovitab ta veel oma toidulaua kriitilise pilguga üle vaadata ja rahakotiraudu kiiremini liigutada.

Et vanni toimet tunda, tuleks seda teha kuurina – kolme nädala jooksul 5-7 korda. Vastunäidustatud on Ionic-Detox jalavann skeptikutele, ateistidele ja naljasoonega inimestele, neile, kel on siirdatud ufonautide implantaadid või sügavad augud taskutes, ja rasedatele.
—————————————–

Ülal on tõlge Agnes Männiste originaalartiklist Postimehekesekese tarbijalisa terviserubriigis:
Ionic-Detox jalavann viib saasta kehast välja.

Kui kellelgi on märkusi tõlke täpsuse kohta, andke teada, püüan parandada.
—————————————–

Aga kas äkki poleks mitte käes väheke kriitilisema meelega ajakirjanike aeg kaitsmaks tarbijaid igatmasti libateenuste peale raha kulutamast?

Ben Goldacre räägib sedasi:
http://www.badscience.net/?p=134

Stephen Barrett:
http://www.devicewatch.org/reports/aquadetox.shtml

Ray Girvan ja tema Apteekri sahtel:
http://www.raygirvan.co.uk/apoth/2004_05_01_arc.html

Loe ja õpi, Agnes!
——————————-

Teemast veel:
* Ionic-Detox köögilaual.
* Ionic-Detox veelkord köögilaual.

23 Replies to “Ionic-Detox vann viib raha kehast eemale”

  1. Nojah, kasutan siis oma isiklikku massaazi-jalavanni rahulikult edasi ja imeline rahakoti kõhnumine Leinatamme juures jääb mul nägemata :)

  2. Lööd netis “ionic detox” sisse ja esiridades on laimava artikkel mehelt, kes ise iial pole protseduuril käinud aga kuulutab “tõde” nagu kantslist või kohtusaalist. Eestlasele on teine eestlane ikka põhiroaks olnud ja eks pärast sedagi tule parem uni ehk teisisõnu, kellele mis ravi sobib( kas ID puhastus, tabletid, hea sõna, massaaz või teine eestlane jne.jne. Ja Andresed künnavad põldu ja Pearud kükitavad püksid rebadel kaevul. Sulg jookseb ja töö kiidab tegijat. Must lagi on meie toal.

  3. Siiri,
    see, kas mina olen seda teenust kasutanud või mitte, ei oma mittemingisugust tähtsust. Loodan, et tutvusid viiteallikatega, et Teiegi oma poolt pakutava teenuse kohta rohkem teada saaksite.
    .
    Ma ei kahtle selles, et inimesel peale sedagi teenust tuju parem on, aga jutt mürkide väljutamisest on liialdus, mille üle võib vaid sõbralikult itsidada, kui selle mõttetuse eest raha ei küsitaks. Vee värvuse muutumine võib teadmatule olla muljetavaldav, kuid paraku ei tähenda see muud kui tavalist elektrolüüsi protsessi, mida keskkoolis füüsikatunnis õppisime.
    .
    Ei saa aru Teie pahameelest, et kõige selle kriitikavaba tasuta reklaami juures, mida ionic detox teenus Eesti meediaväljaannetes on saanud, on üks lugu, milles avaldadakse kahtlust esitatud väidete tõepärasuse suhtes.
    .
    Teen aga Teile konstruktiivse ettepaneku: proovige seda vanniprotseduuri läbi viia ilma jalgu vanni asetamata. Huvitav, kas vesi ka siis pruunikaks läheb? Pakun välja, et soolane vesi, raud ja alalisvool teevad oma töö ka ilma jalgadeta ära.
    .
    Ja kui Te minu, Ben Goldacre, Stephen Barretti ja Ray Girvani juttu ei usu, siis küsige ioonide ja elektrolüüsi kohta mõnelt meie füüsikult-keemikult ja kehamürkide kohta biokeemikult-arstilt. Elektrolüüsi katseks pole nii kallist aparaati vajagi.

  4. Ootan Siiri katse tulemusi -eriti pakub huvi tühja vanni katse mis räägiks palju või võiks mõni entusiast osta protsetuuri aga keelduda jalgade asetamisest vette:)
    Võimalikud vastuväited, et tühja masinat ei tohi käivitada ntx. mikroahi jne.
    Inimene on ju leidlik.
    Ootan huviga arenguid.

  5. Jõudsin ennetavalt su teise artikli (“…köögilaual”) ja Detoxi promoartikli läbi lugeda. Seda siin lugedes naersin nii et laud rappus! Tõeliselt tervistav! Leinatamme kommentaar oli huvitav – kumb siis nüüd ikkagi tõde kuulutab faktidest midagi teadmata, kumb siis nüüd teist eestlast (või tema rahakotti) sööb.

  6. Tere. Küsimus pigem selline, et kas te olete KINDEL, et mingeid jääke ei eemaldu ja asi on lihtsalt petukaup või te oletate, et see ei TUNDU loogiline?

  7. Mina kirjutasin:

    Pikamaasensorid on täheldanud refleksoloogilise detoksi uut versiooni:

    Lühimaasensorid on säherdust toodet, “OreScience Paris” toodetuna ja “Détox Patch” nime all, täheldanud eestikeelse spämmimüügikataloogi Select numbri “Suvi 2008” 35. lehekülje ülemises parempoolses nurgas. Veebis on ka: “DETOX” TERAAPIAPADJAD

    Mulle meeldib iseäranis jutumärkide loominguline kasutamine. See on peaaegu sama kaasakiskuv, kui sümboolne akupunktuur voodoo nime all.

  8. See ka, et paberversioonis on “enne” ja “pärast” pildid tollest padjakesest. Veebiversioonis neid millegipärast ei ole.

  9. Igasugused detox-hooldused ruulivad ka meie spaades ja sanatooriumites. Aeg-ajalt käime nois lõõgastumas ja nende prospektide lugemine on omaette huumorirubriik. Sanatooriumites tehakse vahet iluhooldustel (mis aitavad sind vabastada eelkõige rahast), ja tervisehooldustel. Aga ka siin on huvitavaid nükkeid. Värska sanatooriumis võtsin turbasoojenduse – turvas pidavat igasugu bioaktiivseid aineid sisaldama, mis positiivset mõju avaldavad. Sisaldab küll jah, humiinhapped jmt, seega lasin endale seda kirjutada. Tore, aga minus tekitas kummastust see, et turbapakk mässiti kilesse ja siis veel mitmekordse teki sisse – häh, kuidas need bioaktiivsed ained siis minuni jõuavad?! Tore oli küll lesida, soe asi selja peal, aga ausõna – ma võin apteegist soojaveekoti osta ja tulemus on sama! Järgmisel korral sai sama teenust mu esoteeriliste kalduvustega teinepool, ja huvitaval kombel tuli ta kabinetist väga skeptilise näoga välja ja küsis sedasama – mismoodi need kasulikud ained nahani jõuavad, kui nad tolle pakikese kilesse ja riidesse mässivad?

    Viimased uudised detox-maailmast tutvustavad vene telekanali TDK kaudu uut Jaapani leiutist – tselluliidi, mürkide ja ülekaaluga võitlev riietus (püksid, vöö ja näoside). See tuleb kõik endale selga panna ja siis hakkavad mürgid ja shlakid (nii oligi öeldud – shlakid, mis kogunevad rakkude ümber ja moodustavad rakkude ümber kõva kapsli, mis omakorda põhjustab tsellulliiti…) kehast väljuma. Pole vaja muud kui aeg-ajalt rätiga nahalt higi pühkida, kaal langeb ja tervis tuleb. Ja näoside aitab topeltlõuast ja punnpõskedest lahti saada (muidu keha kõhnub, aga nägu jääb paksuks, eks ole). Loomulikult on tegemist teaduslikult tõestatud asjaga, mis pealegi supper-pupper kosmosetehnoloogia. Ja edulugu sinnajuurde – tootetutvustaja (kõhnemat sorti naisterahvas) olevat mitukümmend kilo niimoodi kaotanud. Jaapanlastel tundub olevat mingi eriline suhe igasuguste imevidinatega?

  10. @KatrinV: Kirjuta Google’isse sõnad „Smack the Pony cleansing”, klõpsa ilmuvale YouTube’i lingile ja näeb huvitavat teraapiat. Kui see ligi kümme aastat tagasi tehti, oli selles pila ilmselt rohkem kui praegu. :)

  11. @Andres Valdre:
    :) päris tore! Millest mulle tuleb meelde… Kõrvalkorteris kiljuvad naisterahvad, kui neile punktmassaazhi tehti ja neid ilmselt samal kombel nagu antud videos kurjadest energiatest puhastati. Naised käisid truuisti iga nädal kohal ja ilmselt nautisid täiega, et neile haiget tehti. Hiljem sain aru, et nad seostasid seda tõhususega – et kui on valus, siis mõjub. Aga teate, keha peal on siukesed kohad, et olgu mul seal energia lahti või kinni, ikka on valus (teooria nimelt niisike, et kui punktis on energia kinni, siis on valus, muidu ei ole). Eriti, kui kõigest jõust muljutakse.

    Üks viis patsiendile selgeks teha, et tal on energiad kinni, on talle mesilasmürgisalvi kõrva taha määrimine. Kõrva taga on nahk üpris õrn ja tulemus suht valus igaühel. Väidetavalt aga on valus ainult siis, kui energia on kinni. Ja et valu pikapeale ära kaob, ei tule mitte sellest, et organism ise valuvaigistavaid aineid tootma hakkab ja nö harjub, vaid sellest, et energia hakkas liikuma. Toda salvi (see tohib ikka ainult teatud sorti salv olla!) tuuakse naaberriigist kullerite kaudu kastide kaupa tuttavatele müümiseks (see mark pole vist apteegis müügiks Eestis lubatud). Sellega ravitakse pea kõike, alates külmetusest ja lõpetades hemorroidide ja skisofreeniaga. Ma soovitasin muidugi puhtast õelusest, et võtku ussimürgisalvi, see on meil Viprosali nime all ju müügis, aga see ei pidavat sobima, ei tee energiaid lahti.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga