Mediteerijad lubavad maailmale rahu ja õnne

Iisraeli joogalendajad terrorismi tõrjumas… ja Dow indeksi tõusu sel aastal 17 000 punktini ja tornaadode eemaletõrjumist ja suhete paranemist USA ja P-Korea vahel ja kuritegevuse vähenemist ja ühiskondlike pingete alanemist ja tööpuuduse vähenemist.

John Hagelini juhitud mediteerijad olla hakkama saanud juba P-Korea tuumareaktorite sulgemisega.

Praegu mediteerib meie kõigi heaks iga päev u 1800 mediteerijat, kes saadavad maailmale häib vibratsioone. Aasta lõpuks loodetakse 2500 täis saada. Aga selleks, et kogu maailmas rahu oleks, peaks 8000 mediteerijat pidevalt tööle palkama.

Ja tegu on puhta teadusega, ütleb John Hagelin, kes kunagi ka USA presidendiks kandideeris. Transtsendentaalse meditatsiooni rakendamine ühiskondlike probleemide lahendamiseks on sama revolutsiooniline nagu elektri kasutuselevõtt, on Hagelin veendunud.

Allikas: http://www.msnbc.msn.com/id/20094112/

Suured inimesed ja tegelevad sellise enesepettuse ning ajaraisuga. Hagelin on tõenäoliselt oma ärinišis lihtsameelseid rööveldamas, kuid nad pretendeerivad ametlikuks kooliprogrammi osaks ja lasevad kuulsal filmirežissööril David Lynchil oma püha ürituse tarbeks raha koguda.

Mäletan, et meie üleminekuajal olla ka mingid mediteerijad üritanud riigi palgale saada, et vähendada tollal vohanud kuritegevust ja vaesust. Kui Eestis oleks 1000 pidevalt mediteerivat inimest palgal, siis oleks elu ilusaks keeranud. Telekas näidati neid hüplevaid joogalendajaid ja pajatati juurde muinaslugusid, et kui teaduslik kõik see värk on.

Alles tuli välja väga põhjalik ülevaade meditatsiooni ja muude idamaist päritolu tehnikate võimest selle harrastaja tervist parandada. Kokkuvõte ei kinnitanud väiteid, et TM, jooga või muud tehnikad oleksid selles tõhusad. Veelgi uskumatum oleks arvata, et globaalseid protsesse sedasi suunata õnnestuks.

Eestikeelset lisalugemist teadus.ee kodulehel.

2 Replies to “Mediteerijad lubavad maailmale rahu ja õnne”

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga