Skeptik.ee ja Vikerkaaresild ühendavad väed

Anname ametlikult teada, et peale pikki läbirääkimisi leppisid skeptik.ee ja Vikerkaaresilla juhatused kokku mõlemaid pooli rahuldavas ühinemiskavas.

Ühinemine on tänapäeva muutlikus ja 2012. aasta sündmuste ootusärevuses pea ainuvõimalik jätkusuutlik lahendus. Kui selgub, et tõde maailma ja inimkonna tulevikust on just kanaldajate vahendusel meieni jõudnud, siis on võimalus oma eksistentsi jätkata neil, kes nende tõevahenduse alusel oma elus ka praktilisi muutusi ette võtavad. Kui aga osutub tõeks skeptikute prohvetlik ettekuulutus, et midagi kataklüsmilist ei juhtu, siis saavad Vikerkaaresillaga seotud jõud, väed, energiad, vibratsioonid säilitada mingigi usaldusväärse olemise ka peale väidetuid, kuid mittetoimunud sündmusi peale 2012. aastat.

Ühiseid huvisid on kahel portaalil ka teistes valdkondades — mõlemad käsitlevad oma külgedel paljudele otsiva vaimuga inimestele huvipakkuvaid teateid ja lugusid, näiteks kajastavad mõlemad mitmelaadseid vaimseid otsinguid ja huvitavate inimeste huvitavaid tegevusi. Näiteks hiljuti edastas Vikerkaaresild ülemaailmselt tuntud ja rahva poolt armastatud teadlase Masaru Emoto pöördumise maailma rahvastele seoses Fukushima tuumajaamadega ja palus kõigil inimestel palves andestust paluda ja sealset vett tervendada:

Vesi Fukushima tuumajaamas, meil on kahju, et oleme sind pannud kannatama. Palun andesta meile. Me täname sind, me armastame sind.

Ka skeptik.ee-s on kuulsa teadlaste tegemiste kohta lugemist. Vaatenurk võib küll veidi teine olla, aga janu uute teadmiste, tung ümbritsevast aru saada on see, mis esmapilgul erinevaid vaatenurki iseloomustab ja sellelt ühendavalt baasilt saab edukalt ning inimesi kaasakiskuvalt oma missioone ühinemissünergia toel palju edukamalt edasi arendada.

Ühinemisjärgses tegevuskavas on skeptik.ee esindajate loengud jooga- ja hingamislaagrites, enesemotivatsiooni kursustel, ühisboksiga esinemine Harmoonia päevade (TM) laadi üritustel, praktilisi uurimisokusi arendavad töötoad, raamatute kirjastamine ja muud igapäevaseks kujunevad tegevused. Teadvuse ja teadlikkuse tõstmise ühe üritusena on kavas veel enne 2012 sündmusi läbi viia paraad vikerkaarelipu all.

Viited:

13 Replies to “Skeptik.ee ja Vikerkaaresild ühendavad väed”

  1. Ajaühikud moodsaks!

    Uues meetermõõdustikul põhinevas kellaaja määramise süsteemis on põhiühikuks päev. Päeva rahvusvaheline lühend on d (lad k dies).

    Tähtsad uued ajaühikud on päev (d), detsipäev (dd, 1/10 päeva), sentipäev (cd, 1/100 päeva), millipäev (md, 1/1000 päeva), mikropäev (µd, 1/1 000 000 päeva).

    Kellaaega märgitakse sentipäevades sellise täpsusega, nagu vastaval juhul on vajalik. Näiteks keskpäeva (seni kl 12) tuleb edaspidi märkida kl 50. Täpsemalt on näiteks senine kl 12.00 edaspidi kl 50,0.

  2. Põrguti muudab vist lähedalolijad lolliks.
    Detsembri “Tarkade Klubi”-s oli samuti artikkel, kus spekuleeriti ajarännu teemal.

  3. Esmakordselt Vikerkaaresilla leheküljele sattudes (aasta-paar tagasi, läbi Skeptiku), mäletan mõtet, et see ei saa olla tõsi. Naljakas mõelda, et olen uskunud tõemeeli inimeste enamvähem-mõistlikkusesse või vähemalt seda, et jaburdamine nii laialt levinud pole.

  4. Vikerkaaresilla lehekülge külastades tekkis küsimus, et mis vägi paneb inimesi kvantripatseid, matrixsit ja valguse keelt uskuma?Valguse keel tundus eriti jabur. Huvitav kas selle keele kõnelejad ise saavad sellest lalinast aru?
    Inimeste elus peab ikka suur tühimik olema, et lasta sellisel jamal enda üle valitseda.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga